Απίστευτα γευστική επιλογή για βραδυνό, είναι η παρακάτω σαλάτα πλούσια σε πρωτεΐνες, χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε περιεκτικότητα λιπαρών οξέων. Πολλά ωμέγα σε αυτήν την σαλάτα αφού περιέχει, τόνο, αβοκάντο και ελαιόλαδο. Ιδανική για βραδυνό, πρό τελευταίο γεύμα πρίν την κατάκλιση. Εύπεπτη και χαμηλή σε υδατάνθρακες αφού δεν τους χρειαζόμαστε αν δεν επίκειται προπόνηση. Παίζει στην αναλογία των ποσοστών 35-30-35 σε πρωτεΐνη-υδατάνθρακα-λίπος. Αναβολικός συνδυασμός της υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης του ψαριού με τα λιπαρά οξέα.

 

Με την παραπάνω πολύ γευστική σαλάτα παίρνετε περίπου : 35 γρ Πρωτεΐνης, 27 γρ Υδατάνθρακα, 37 γρ Λιπαρών Οξέων, 565kcal Θερμίδες.

Ι.Φραγκούλης

ΠΡΟΣΟΧΗ! : Όλα τα παραπάνω έχουν χαρακτήρα καθαρά γενικά ενημερωτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες ή γνωματεύσεις ή ειδικές συμβουλές. Επιβάλλεται πριν την χρήση οποιουδήποτε συμπληρώματος ή ειδικής διατροφής να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας Ιατρό, διατροφολόγο ή άλλον ειδικό. Διαβάστε για περισσότερα εδώ