“Έτσι και για να μήν ξεχνιόμαστε απο πλευράς προπόνησης, έχουμε στην παρέα έναν γνώστη της Σωματικής Διάπλασης με χρόνια στο άθλημα και με διακρίσεις για να μας την θυμίσει. Ο Γιάννης Δημητράκης μας κάνει την τιμή και μας παρουσιάζει στο muscles ένα demo του προγράμματος που θα πρότεινε για προπόνηση πλάτης. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα demo… Για περισσότερη δράση μάλλον θα πρέπει να μπείτε στο γυμναστήριο μαζί του.

Για να δούμε ποιός είναι ο Γιάννης:

 

Ο Γιάννης Δημητράκης απεφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και εδώ και 11 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το body-building.
Κατά τη διάρκεια της πορείας του συμμετείχε σε αγώνες, ακολουθώντας μια διττή σειρά εξαίρετων διακρίσεων.
Αρχικά, το Νοέμβριο του 2007, ο Γιάννης διακρίθηκε στην κατηγορία Fitness του Chrisberg Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το Νοέμβριο του 2009, κατέκτησε την 6η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Wabba που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αναφορικά της κατηγορίας Body Fitness.
Ο Γιάννης έχει εργαστεί σε διάφορα γυμναστήρια ως γυμναστής, προσφέροντας στους “μαθητές” του ένα ευρύ φάσμα σωστής σωματικής άσκησης, και ένα πλαίσιο αναφοράς μιας υγιούς ψυχο-γνωστικής δραστηριότητας. Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά “ένας στόχος εκτός οργανογράμματος φαντάζει ως ένα όνειρο ανεκπλήρωτο”, προσθέτοντας ότι τα ανεκπλήρωτα όνειρα που αφορούν στην εσωτερική, νοητική δυναμική του ανθρώπου έναντι του σώματος του φαντάζουν ως ένα ενοχλητικό, σπασμένο βαράκι…!
Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως προσωπικός γυμναστής στη Ρόδο. Η πείρα ετών, η αγάπη του για το ανθρώπινο σώμα, και η επιμονή του να μεταδίδει βασικές αρχές διατροφής, άσκησης και τρόπου ζωής αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της διδακτικής του. “Το να ασκείς το σώμα προϋποθέτει χρόνο, το να ασκείσαι σωστά προϋποθέτει τρόπο” αναφέρει ο personal fitness trainer τονίζοντας την δυναμική της γνώσης και της γνωσιακής πείρας που πρέπει να έχει ο όποιος γυμναστής, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα επαγγελματικής ευθύνης.

John Dimitrakis – Personal Trainer – Demo Προπόνηση Πλάτης

Τον Ευχαριστούμε όλοι οι αναγνώστες του Muscles.gr